ABOUT ME

ABOUT ME

Als kind vond ik het reuze spannend om samen met mijn vader de foto- afdrukken in de winkel op te halen. Destijds nog door middel van een fotorolletje. Fotograferen was het vastleggen van bijzondere momenten; verjaardagen, vakanties of andere speciale gelegenheden. 

Herinneringen aan mijn jeugd koppel ik dan ook vaak aan die beelden. Ze hebben inmiddels veel meer waarde gekregen dan ik destijds kon vermoeden. Geweldig, dat ik nu voor anderen mooie herinneringen mag maken.

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd, moeder van 2 kinderen en baasje van 2 honden. Ook ben ik werkzaam in de zorg. Daar zie en ervaar ik veel toewijding, flexibiliteit en kundig omgaan met onverwachte situaties. Mijn denk- en werkproces wordt vaak ondersteund door beelden.

Ik ben dan ook een prima voorbeeld van een beelddenker. Door te observeren zie ik vaak de kleinste details. Als gevoelsmens ligt mijn kracht in het aanvoelen van emoties en de bedoelingen achter gedrag. “De combinatie van mijn persoonlijke eigenschappen, ervaringen en interesses maken dat ik me met heel veel trots fotograaf mag noemen.”Eenmaal achter de camera heb ik dan ook meteen mijn hyper-focus.

Wil je je bedrijf promoten door middel van sfeerfoto’s, heb je een familiedag of een andere specifieke wens? Neem dan contact met me op, dan zoeken we samen naar een de perfecte foto-shoot op maat.

One Reply to “ABOUT ME”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.