PROJECT: FOCUS ON ME

PROJECT: FOCUS ON ME

Doorgaans ben ik een all-round fotograaf. Tegelijkertijd ben ik werkzaam in de zorg en heb daarin de nodige ervaring opgedaan in het werken met verschillende mensen. In mijn omgeving en werk zie ik vaak hoe kwetsbaar iedereen is en wat dat met hun zelfbeeld doet.


“Jouw zelfbeeld kan positief veranderen door fotografie”

Samen wil ik met jou datgene in beeld brengen wat je juist wil uitlichten. Datgene waar je heel trots, of juist onzeker over bent. Een bepaalde karaktereigenschap uitvergroten, of verkleinen. Een handicap, een litteken of beperking. Blijdschap of verdriet. Een goede foto vertelt je een verhaal.

Focus on me


“FOCUS ON ME “.

Met trots kom jij in de spotlight, ieder met zijn of haar eigen verhaal.


Naast het werk in de zorg ben ik gaan fotograferen. Het letterlijk combineren van deze 2 vakgebieden, zorg en fotografie, zorgde voor een unieke vorm van hulpverlening. 

Een foto “documentaire” in de vorm van een levensverhaal kan ook zeker helpen bij zelfreflectie

Beelden zeggen nou eenmaal meer dan alleen tekst.

Hoe de invulling precies gaat zijn is afhankelijk van de precieze hulpvraag. Neem contact met mij op, dan gaan we er samen iets moois van maken
Voor meer informatie over mijn

focus on me project
maak ik graag een afspraak met je…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.