PROJECT: FOCUS ON ME

PROJECT: FOCUS ON ME

Doorgaans ben ik een all-round fotograaf. Tegelijkertijd ben ik werkzaam in de zorg en heb daarin de nodige ervaring opgedaan in het werken met verschillende mensen. In mijn omgeving en werk zie ik vaak hoe kwetsbaar iedereen is en wat dat met hun zelfbeeld doet.


“Jouw zelfbeeld kan positief veranderen door fotografie”

Samen wil ik met jou datgene in beeld brengen wat je juist wil uitlichten. Datgene waar je heel trots, of juist onzeker over bent. Een bepaalde karaktereigenschap uitvergroten, of verkleinen. Een handicap, een litteken of beperking. Blijdschap of verdriet. Een goede foto vertelt je een verhaal.

Momenteel ben ik ook bezig met het ontwikkelen van een mooi product:

Focus on me book


Praktisch je eigen levensverhaal uitwerken in een heel mooi eindproduct.
In een tijdlijn van begin tot eind jouw persoonlijke verhaal. Gevuld met feiten, verhalen, gebeurtenissen, maar vooral ook gevuld met foto’s. Telkens kom je een stukje verder in je eigen verhaal. Jouw echte eigen ik komt steeds verder naar voren.
Tot slot is er ook ruimte voor die mooie cover van het

“FOCUS ON ME BOOK”.

Met trots kom jij in de spotlight op de voorpagina van je eigen verhaal.


Een foto “documentaire” in de vorm van een levensverhaal kan helpend zijn in zelfreflectie, maar ook een
mooi hulpmiddel zijn om je verhaal uit te dragen. 
Voor meer informatie over mijn

focus on me project
maak ik graag een afspraak met je…

kijk op de website van:
Marie van Steensel
Stichting
Mirosa
“Samen sterk door verbinding”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *